Aktuellt

Nominering till Sveriges Snyggaste Kontor 2024
2024-10-10

Vi är stolta över att två projekt som VIZ har varit delaktiga i är nominerade till tävlingen Sveriges Snyggaste Kontor 2024!

På bilden ovan syns kontoret åt hyresvärden Atlasmuren Fastigheter AB där vi  projekterade till bygghandlingar. I den andra nomineringen åt Revideco och hyresvärden Affärslogik AB levererade vi inredning samt konceptarbete, möbler och ytskikt.

Bra orderläge med flera nya projekt
2024-09-17

Trots utmaningar i byggbranschen har vi många spännande projekt på bordet. I september har vi 37 pågående och 15 kommande projekt som sträcker sig från förslag och projekteringar till inredningsuppdrag och projektledningar. Vi ser fram emot en fortsatt händelserik höst. 

Vad kan vi hjälpa er med idag? 


Kick-off för vår nystartade hållbarhetsgrupp
2024-08-12

Under våren har vi startat en hållbarhetsgrupp som ska fokusera på mål från Agenda 2030, Sveriges Miljömål och de 10 principer som finns i FN:s Global Compact.

Läs mer om vårt hållbarhetsarbete.

Ny adress: Maria Bangata 4A på Södermalm
2024-06-05

På grund av stambyte flyttar vi i sommar till nya lokaler på Maria Bangata 4A på Södermalm under minst ett år framåt.

Ni hittar oss två trappor upp – kom gärna förbi på en kaffe!

VIZ i partnerskap med XPartners Samhällsbyggnad
2024-01-01

Vi är glada att meddela att VIZ under våren 2023 ingick ett partnerskap med XPartners, en samhällsplattform där vi kommer att samarbeta tillsammans med flera olika bolag, kompetenser och människor inom branchen.

Vi ser fram emot att utveckla innovativa och hållbara lösningar för framtidens byggnader och att skapa ännu större värde för våra kunder. Läs mer på xpartners.se

Vi stärker vår kompetens inom hållbarhet
2024-05-20

Att använda våra gemensamma och planetens resurser på ett hållbart sätt är en grundläggande princip i vårt dagliga arbete.

Vi vill ta fler steg mot ännu tydligare hållbarhet i våra projekt och i vår verksamhet. Därför har vi stärkt vår kompetens på flera områden genom att tre av våra medarbetare har gått utbildningar inom hållbarhet och miljö.

Ellen – ny miljöbyggnadssamordnare
2024-01-25

Vår kollega Ellen Westerin är ny miljöbyggnadssamordnare inom Miljöbyggnad 4.0.

Kontakta Ellen när du behöver hjälp med att
samordna ert miljöprojekt. Du når henne
på 073-069 90 81 eller skicka ett mejl till ellen@vizark.se